Wat u moet weten over fysiotherapie?

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant
Fysiotherapie Noordwijkerhout

Heb je genoeg gehad? Het is lang geleden dat je je ook maar enigszins goed voelde. Is het lang geleden dat uw lichaam zich 100% goed en 100% sterk heeft gevoeld? Als u zegt dat u het zat bent om ziek te zijn, kan fysiotherapie u helpen om hoogwaardige zorg te krijgen en weer gezond te worden.

Meer informatie over onze behandelingsmogelijkheden. Als u het zat bent om ziek te zijn, kan fysiotherapie u helpen om hoogwaardige zorg te krijgen. Wij hebben een scala aan behandelingsmogelijkheden om u te helpen met alle aspecten van uw gezondheid en welzijn. Deze behandelingsmogelijkheden omvatten:

Therapie voor het hele lichaam: Wij bieden een scala aan oefeningen en decompressiebehandelingen om te helpen met uw houding en circulatie. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met artritis, migraine, peesontsteking en heupproblemen.

Wervelkolom rechtzetten en uitgebreide massage van de wervelkolom: Deze behandeling werkt om uw Verouderde of degeneratieve wervelkolom te vertragen, en uw lichaam ten goede te veranderen. Dit is ook geweldig voor mensen die lijden aan scoliose en voor mensen met discusproblemen en verwondingen aan de wervelkolom.

Massagetherapie: massagetherapie is ook een andere behandelingsmogelijkheid en werkt om het hele lichaam te behandelen, en pijn te verlichten. Het wordt zelfs gebruikt om spanning in het centrale zenuwstelsel te helpen verlichten.

Oefeningen: Wij bieden ook een reeks weerstandsoefeningen die u helpen kracht op te bouwen, en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Deze zijn zeer geschikt voor het helpen van uw bloedsomloop, gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.
Oefeningen met een fysiotherapeut: Als u uw rug wilt versterken, of aan een ander musculoskeletaal probleem wilt werken, kan een fysiotherapeut u helpen. Hij of zij kan u helpen een aantal oefeningen te doen die uw rug zullen versterken en u op het juiste pad naar een beter leven zullen zetten.

Atletische Sportblessure Specialisten: Dit zijn volledig opgeleide professionals, die gekwalificeerd zijn om alle atletische sportblessures te beoordelen en te behandelen. Enkele van de blessures die zij kunnen behandelen zijn: *Tendinitis*Arthritis* HELIOTIOPATHIE*Strauma’s en gewrichtsaandoeningen zoals chronische rugpijn*Sportblessures zoals scheenbeen-, knie- of enkelpijn.

Wij bieden een volledig scala aan behandelingen, fysiotherapiesessies en oefenprogramma’s om u te helpen herstellen en zo gezond mogelijk te zijn. Onze comfortabele omgeving helpt patiënten om te herstellen in een aangename en niet-kalmerende omgeving. Ons doel is om de behoeften van de patiënt volledig te begrijpen en zijn pijn te verlichten. Wij helpen ervoor te zorgen dat de pijn die uw dierbare lijdt, zo snel mogelijk volledig wordt verlicht.

Wij bieden verschillende behandelingsmogelijkheden die u kunt proberen. Deze zijn geschikt voor elk type letsel. Wij bieden ook extra diagnostische diensten, die buitengewoon zijn, omdat de meeste van deze letsels niet kunnen worden gediagnosticeerd met de algemeen gebruikte medische tests. Wij geloven niet in verwachtingen en geven er de voorkeur aan elke patiënt met evenveel hoffelijkheid en respect te behandelen.