Wat is een KAL?

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Ergotherapie Tholen

Mijn favoriete definitie van stress op het werk is: “werk en interpersoonlijke situaties die als stressvol worden ervaren hebben een cumulatief, soms ongewenst, effect op het individu. Het is moeilijk om van persoonlijke interacties te genieten als je onder stress staat.” We weten dat we allemaal stress hebben en dat het niet leuk is als het ons leven overneemt. Het belangrijkste punt is dat stress ons hulpeloos en ellendig kan maken, en deze twee negatieve emoties kunnen ons geruime tijd bijblijven. Een positieve kijk op werk, onafhankelijkheid en opgewektheid zijn essentieel om ons leven te verbeteren en beroepsstress te bestrijden.

Dehydratatie, geformatteerde dehydratatie RV 1919 onjuiste verdelen afbraakproducten inhoud in water inhoud in ons lichaam, waardoor een diafragmatische reactie in het lichaam. De chemische reactie die door uitdroging wordt veroorzaakt, kan variëren van hoofdpijn, beklemming van schouder- en rugspieren tot ernstige hoofdpijn en misselijkheid, flauwvallen, en in extreme gevallen hoge bloeddruk en hartfalen.

Mijn man David is een filmproducent en zijn favoriete film was “Cutthroat” en dit slachtoffer van uitdroging droomt dat hij een vechter was. Toen ik op de middelbare school zat was David een cheerleader op de middelbare school en zijn klasgenoten vertelden hem dat hij zijn pijnproblemen moest overwinnen. Onmiddellijk ging hij erop uit en kreeg zijn eerste gitaar en zanglessen. Je snapt het al. Het gevoel van vervulling was sexyer dan woede of angst samen.

Stress is zelf veranderend in ons lichaam. Bijvoorbeeld, als ik probeer op te staan en te lopen, val ik uiteindelijk, en dan is het menselijk lichaam ontworpen om de correcties in het evenwicht te brengen op een voet die gelijk is aan de fouten gemaakt tijdens het lopen.

Zo is endorfine een neuro actieve stof die inwerkt op het zenuwstelsel om pijn te verlichten. Ik heb deze natuurlijke remedie voor het wereldwijde probleem van “pijn, of enige andere natuurlijke of chemische reinigingsmiddelen, etc.” Ik heb mensen geholpen om pijn gemakkelijk te overwinnen door “ergotherapie”

Er zijn verschillende voorbeelden van de effecten van beroepsstress in ons leven. Een van de meest voorkomende plaatsen is de werkplek, waar mensen het slachtoffer worden van werkstress en deze effecten de druk van het omgaan met en werken opvoeren. De meest voorkomende studies hebben uitgewezen dat 6 van de 7 mensen hun baan niet leuk vinden en hoge stressniveaus hebben.

Wanneer mensen een beroep hebben waarbij zij emotioneel, of zelfs lichamelijk worden afgemat, komen er steeds meer gevallen van beroepsstress voor. Deze worden een bron van zorg voor mensen die het geluk hebben een mooie onzichtbare rookwolk rond de werkplek te hebben.

Deze studies zijn gemaakt door organisaties, en ze zijn zorgvuldig opgezet om diegenen in de organisatie en op de werkplekken aan te wijzen waar stress op de werkplek en stress-gerelateerde ziekten tot de hoogste niveaus worden verheven. Een vrouw werkt in een keuken en ervaart een soort organisatorische stress waardoor haar nek- en rugspieren zich aanspannen, waardoor haar stressconditie lichter wordt. Het probleem: de gecombineerde effecten van druk en spanning uit de “comfortzone”, zelfbewustzijn van haar lichamelijke symptomen en zij is niet in staat haar zelfkalmerend patroon vol te houden.

Wij zijn er op ingesteld om modder aan de onderkant van onze voeten te dragen, zodat we niet nat of modderig worden. Echter, nu een nieuwe technologie heeft toegevoegd ” Mud guard ” voor ons allemaal waar er een voorafgaande druk die een rammelend geluid veroorzaakt. De druk die iedereen heeft is om de modder van zijn schoen schoon te maken. Dit is vaak moeilijk te doen vanwege de zuigslang die is geïnstalleerd om lucht in en uit te laten bij en aan de binnenkant van de schoen.

Dit verhoogt de druk van het schoonmaken van de schoen modder in een haast. Zoveel mensen en bedrijven dragen Mud Guard dat er een verplichte wet is die het gebruik ervan wettelijk verplicht stelt. Wie wil er nu echt een wet, maar tot nu toe hebben velen geen last van de wet gehad. Mijn vrouw is advocaat en heeft vele zaken gewonnen tegen werkgevers en sheaco personen die over het algemeen niet in staat zijn deze vervangschoenen te onderhouden voor het schoonmaken van mond tot mond of het schoonmaken voor vullingen en andere doeleinden.

” Mud Guard” zal nog vele jaren een revolutie teweegbrengen op het gebied van de veiligheid op de werkplek en steeds meer mensen zullen wellicht Mud Guard moeten dragen als ergotherapie. Het gebruik van deze methode voor het reinigen van schoenen is de meest omvattende, namelijk het gebruik maken van elk kenmerk van het leven en het menselijk gedrag,

en niet alleen het fysieke, door het van het grootste belang te maken om levendig, actief en leergierig te zijn en dit te gebruiken om een positieve groepswerkomgeving te creëren die in principe prestatiegericht is. Met andere woorden, het menselijk gedrag is de enige erkende factor en er is geen verschil in andere menselijke wezens, behalve de ongewone factor dat, in de meeste gevallen, een extra inspanning wordt gevraagd die tegengesteld is aan die welke normaal haalbaar is naar normale menselijke maatstaven.

 

Lees meer

Ergo Therapie Tholen
Ergo Therapie Steen bergen