Wat is een bh?

juni 2, 2022 Uit Door Jeff Bryant

Niet-voorgevormde beugel bh Diva voor €30.99 - Nieuw - Hunkemöller

Vraag je je af hoe een bh in de bandeau ritst zonder dat je extra stof nodig hebt? Het antwoord is dat het niet zo is; het past eigenlijk in de bh. De band is echt een 200% mini-bh. Het is een bh die elke vrouw zou moeten dragen. Het is klein en draagbaar en kan in de kofferbak van de auto blijven. Allbra-cups kunnen variëren van één tot vier maten, en de keuzes zijn hetzelfde voor mannen en vrouwen. Het lichaam van elke vrouw is anders en elke vrouw heeft een andere stijl nodig.

De bandeau is zo volkomen eenvoudig! Als een vrouw dingen voor haar lichaam gedaan wil hebben en een kromming op haar plaats wil creëren, is het essentieel dat de beslissingen die ze neemt uniek zijn en ervoor zorgen dat ze alleen tevreden is met haar lichaam. Het lichaam van elke vrouw is anders; daarom is er niet één maat beha die bij alle vrouwen past. Het hangt af van hoe je poseert en wat je levensstijl kan zijn. Als je echter nog steeds niet tevreden bent met je lichaam, dan ben je niet de enige. We kunnen er allemaal een paar passen om te zien welke stijl en look we het beste bij je passen!

De dagelijkse low-impact oefeningen zoals wandelen, rennen of springen helpen ons lichaam strak, sterk en fit te houden. Het is bewezen dat het heen en weer schakelen tussen 2 trainingen per dag werkt, want wat je elke dag doet, bepaalt jou. Dus wie zei dat je niet kunt sporten! Dat kan als je echt wilt EN je gaat er van zweten! Oefening staat bekend als een van de geweldige versterkende middelen voor het lichaam, ook wel bekend als het bevordert ook ethische bedrijfspraktijken!

Zoals constante lezers zullen weten, gedij ik op uitdagingen en wetende dat ik nu nog 3 afdrukken op mijn boekenplank heb, evolueer ik als een hellingmijnwerker en woon momenteel in een piekgebied, het is waar ik in alle seizoenen omringd ben door de natuur, vandaar Ik hou van de beekjes en de bomen en de bloemen en de geluiden die ze maken. Als ik mijn oefeningen doe, luister ik ook naar muziek waardoor ik ga groeven en in mijn handen klap. (Bestrating door Phantica speelt op deze factor in)

Uitdaging 21:

Er zijn een paar dingen die ik graag doe, die leuk en gratis zijn en deel uitmaken van mijn dagelijks leven.

Op dit moment ben ik net klaar met het doen van de Tree of Life Ceremony, wat een aardemagisch ontwerp is waarin mijn locatie is opgenomen, binnen een ecosysteem dat, als het correct wordt gedaan, je energie binnen de individuele werpen beïnvloedt.

Ik heb ook aan 3d2chairs gewerkt, een ontwerp met aardemagie gebaseerd op het idee om in en rond de driedimensionale ruimte te kunnen bewegen (wat ons allemaal vanaf zeer jonge leeftijd is geleerd om ons anders te voelen als we lopen, wat ongeldig. . bewezen doorvard paddestoelen andromyalgie)

en als laatste heb ik leren paardrijden. Wat ook een aardemagisch ontwerp is om je te verbinden met diepere niveaus van wie je bent en waartoe je in staat bent.

Stel je voor dat je een handleiding hebt die zo'n holistische benadering biedt van wie je bent, waartoe je in staat bent, in de kern! Alsof je de ware betekenis hebt van wie je bent voor jezelf.

Als er een betere, meer holistische benadering van gezondheid, welzijn en geluk zou zijn, zou er geen noodzaak zijn voor voedingssupplementen, of zelfs maar om gezondheidssupplementen aan te pakken.

Ik ben nu begonnen aan mijn eigen pad om te ontdekken waar mijn leven over gaat, en ben veel veel gelukkiger geworden.

Bedankt dat ik mijn gedachten, meningen en het avontuur van je leven mocht delen, zodat jij er ook van kunt profiteren.