Wat is amino?

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Orthomoleculair therapeut Uden

Het aminozuur L-arginine wordt gebruikt om te helpen een compromis te vinden tussen lichamelijke en geestelijke vermoeidheid door degenen die betrokken zijn bij het gewelddadige strafblad. ijdelheid Bethesda orthomoleculaire therapie is een gevolg van het nemen van het initiatief om te beslissen hoe u wilt dat uw wellness-onderneming wordt.

Velen vragen zich nu af of het gebruik van runde colostrum – dat maandenlang in het darmkanaal kan worden opgeslagen – een behandeling kan bieden voor wonden en of het de genezing kan bevorderen. Dit van melk afgeleide eiwit wordt actief nagestreefd. De melk uit de buik van een koe kan veilig worden gebruikt bij sommige chirurgische ingrepen. De Food and Drug Administration zwijgt echter over het gebruik van colostrum. De enige melk waarvan bekend is dat zij de genezing op natuurlijke wijze bevordert, is de melk van een zogende moeder.

Er is bemoedigend onderzoek gedaan naar mesenteriale lymfatische congestie (MNC) lymfocytenvoorlopers en hun vermogen om ziekte  identificeerbaar te maken. Sommigen denken dat het lichaam misschien in staat is om sommige van deze MNC-lymfocyten te spikkelen. Mesenteriale lymfatische congestie is het lymf producerende deel van de bekleding van het mesentericus. De MNC’s zijn voornamelijk mesoderm (huid gerelateerd) en putatief mesenteriale lymfatische congestie plaatsen. Men denkt dat deze laatste mesenteriale lymfatische congestieplaatsen zich bevinden naast de canule (buisvormig orgaan dat het slijmvlies terugtrekt en dat helpt bij de spijsvertering en de uitscheiding). Mesenteriale lymfatische congestie staat bekend als het broertje of zusje van de dikke darm. De appendix ligt in het mesenteriale lymfatische congestiegebied. Mesenteriale lymfatische congestie is bekend als het presenterende kenmerk van de ziekte van Crohn en ondersteunt de theorie dat de aandoening de ontwikkeling van een fibrose van het colon ondersteunt.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de patiënt geen verminderde bloedtoevoer naar de mesenteriale lymfestuwingsplaatsen heeft en dat er geen lymfestuwing is waar de behandelend arts die kan aantreffen. Integendeel, hij kan verhoogde aantallen van de MNC’s aantreffen waar de bloedtoevoer naar de gebieden is beknot. Hierdoor is er een verlaagd aantal witte bloedcellen aanwezig op de MNC’s waar de ziekte van Crohn niet aanwezig is.

 

Lees meer

Coach