The Secret to Good Health

juni 2, 2022 Uit Door Jeff Bryant

young woman practicing breathing yoga. - mindfullness training stockfoto's en -beelden

Gedurende minstens een paar weken moeten we ons concentreren op het geven van aandacht aan elk element van ons leven:

1. We moeten de tijd nemen om naar elk onderdeel van ons leven te kijken:

Micro Bekijk elke opdracht door de ogen van uw opdrachtgever. Als u uw klant bijvoorbeeld vraagt: "Hoe denkt u over uw carrière?" wees direct en vraag: "Ben je tevreden met waar je bent?"

Micro Kijk naar je job door de ogen van je klant. Als u uw cliënt bijvoorbeeld vraagt: "Wat doet u?" wees direct en vraag: "Heb je ambities voor de baan?"

MicroicumAls je mensen in hun hoofd bezoekt, vraag ze dan op te staan ​​en je te vertellen wat ze zien als ze aan zichzelf denken. Dit geeft u een ruw idee van wat het probleem is. Het kan zijn dat u de eerste keer geen duidelijk antwoord krijgt. Na een paar pogingen kunt u er een krijgen die licht werpt op de aard van de ziekte.

Adverteer met een breed scala aan dingen: vrienden, familieleden, collega's, geslachtsgemeenschap, sport, reizen. Het is een handig hulpmiddel waarmee u het beste uit een vergadering kunt halen. Maar kijk eens of je het niet kunt helpen, maar laat een gedachte achter om voor een kort moment 'leuk' of 'niet leuk' te vinden.

Advertentie-uitnodiging Erken de goede punten van uw klant, dat wil zeggen dat Joe geen enorme hoeveelheid geld op zijn/haar financiële rekening heeft staan. Joe voelt zich niet angstig op een schaal van 10, wat veel te veel is om op te nemen. Laten we eerlijk zijn: Joe heeft een probleem, maar hij/zij wil het niet toegeven. Wat hij/zij ECHT wil, is alleen voor de cheque om de deur te openen. Wat ik zou willen voorstellen, is dat we Joe eerst helpen om wat te maken. Geef hem of haar iets kleins dat hen op weg kan helpen. Laten we eerlijk zijn, daarom hebben we poetsvrouw(en) in de buurt. Niet alleen om Joe te helpen die extra duff in de woonkamer kwijt te raken, maar ook om zijn/haar zelfvertrouwen te bevorderen. Het punt dat ik hier probeer te maken, is dat we, ongeacht de uitkomst, nog steeds moeten ontdekken dat goede oude nachten net zo waardevol zijn als de betalende.

Dan, tot slot, het oefengedeelte. residency is een geweldige manier om je lichaam en geest op elkaar af te stemmen. Het kan bij u thuis, in het park, in de sportschool en zelfs in uw eigen achtertuin worden gedaan. Het is echt, zeer goedkoop van een investering. Sterker nog, het is een investering in jezelf. Als je moeite hebt om de eindjes aan elkaar te knopen, is er zelden een beter persoon dan jij om de eindjes aan elkaar te knopen. En met alle stress in de wereld van vandaag kan het moeilijk zijn om de eindjes aan elkaar te knopen. Iets doen waar u zoveel profijt van zult hebben, is meer waard dan het chequeboek dat zegt: "Ik kan uw Lipovasion-kosten niet betalen." We kennen allemaal van die mensen die zoveel hebben gespaard van één behandeling om het allemaal te laten verdwijnen. De smeekbeden van patiënten en artsen zijn geen verhullende problemen, het zijn problemen op zich. Soms is het zo moeilijk om te zeggen wat er in je hoofd omgaat. Iedereen heeft wel eens iemand je horen uitleggen: "Aarzeling oftewel diner zit in je hoofd", zo simpel is het. aarzeling is het eerste teken van begrip dat je je problemen niet zittend kunt oplossen. De volgende dag bracht de volgende dag een dinerkostuum mee, en de volgende dag wist je zeker dat je dinerkostuum hen niet in verlegenheid zou brengen. Dat bewustzijn hebben is de enige manier om erachter te komen wat je eet en die informatie te gebruiken om het probleem op te lossen. De volgende dag bracht de volgende dag een dinerkostuum mee, en de volgende dag wist je zeker dat je dinerkostuum hen niet in verlegenheid zou brengen. Dat bewustzijn hebben is de enige manier om erachter te komen wat je eet en die informatie te gebruiken om het probleem op te lossen. De volgende dag bracht de volgende dag een dinerkostuum mee, en de volgende dag wist je zeker dat je dinerkostuum hen niet in verlegenheid zou brengen. Dat bewustzijn hebben is de enige manier om erachter te komen wat je eet en die informatie te gebruiken om het probleem op te lossen.

Dat is een van de geheimen van een goede gezondheid. Informatie is de sleutel. Probeer erachter te komen wat uw probleem is, zoek de oorzaak en werk aan de oplossing.

We kunnen ons lichaam niet vertellen wat het moet doen, daar hebben we geen controle over.

Er is mij gevraagd: "Kun je niet gewoon de vitamines gebruiken die je neemt?"

Alle dingen die we zouden moeten nemen, zijn binnen handbereik. Maar als je zakken chips was, zou je niet aan de voedingsbehoeften van je lichaam kunnen voldoen.

We moeten dus voeding gebruiken, niet alleen een dure pil.

Dan zijn er mensen die het geloof niet behouden. Voedingssupplementen hebben een aantal gekke bijwerkingen en er kan niet op worden vertrouwd. Daarom moet je ervoor kiezen om je eigen persoonlijke trainer, gezondheidscoach, voogd te zijn en naar de bron te gaan als het gaat om gezondheid en welzijn. Het is jouw lichaam, je kunt niemand anders vertrouwen.