Reiki

juni 9, 2022 Uit Door Jeff Bryant

Reiki Nijmegen

Bij Reiki draait alles om energie en daarom kan het zo effectief zijn, zelfs als het alleen op de handen wordt gebruikt.

Er is veel scepsis rond genezing met energie als de energie door de energiekanalen van het lichaam gaat. Deze specifieke energie is vooral geweldig wanneer deze wordt gericht waar het nodig is en niet waar een persoon zich meer op zijn gemak voelt.

Kun je je ooit voorstellen wat er zou gebeuren als iedereen alleen maar zou profiteren van de overvloed van universele energie door er aandacht aan te schenken?

Energie hoeft niet door ons lichaam te worden opgewekt als we ook kunnen profiteren van de EnergyTechie Source in de buurt. Ja, je moet wel in de buurt zijn om het te krijgen, maar de methoden om dit te doen worden steeds korter en korter.

Een Reikibeoefenaar zal geen energie opwekken. Hierdoor wordt de energie niet opgewekt. Er wordt aangeraden om slechts 15 tot 20 minuten per sessie met een Reikimaster door te brengen en dit alleen te doen in de veiligheid van hun aanwezigheid.

De meeste energie moet hoe dan ook door het fysieke lichaam stromen en als iemand het gewoon blokkeert, zal het fysieke lichaam verhongeren. Het wordt eigenlijk erger dan dat. De energie wordt daadwerkelijk overgedragen via de Aura en de Wet van Aantrekking betekent dat de energie naar buiten zal stromen, naar de anderen om je heen, en het stopt niet totdat het lichaam het heeft verbruikt.

Weet je wat ze zeggen over gerechtigheid? Op het gebied van Universele Energie is er geen rechtvaardigheid, alleen harmonie. Ja, er is een goede en een verkeerde manier om energie te bevrijden en om uit de niet zo vrije wereld te worden geworpen en toch is er een strijd om de schaarse beperkte middelen.

Maar is gerechtigheid echt de schuld van het gebrek aan voedsel? Of is het iets anders dat verantwoordelijk is voor het gebrek aan gerechtigheid? Weet je, ik bied hier alleen maar mogelijkheden aan. De vrije markt eist voor niemand een opoffering van gerechtigheid. Helaas werken traditionele rechtsstelsels hier vaak niet zo goed als politici beloften doen aan de groepen waartoe ze behoren.

En dus zijn het niet de grote beveiligingsbedrijven en regeringen van de wereld die slecht rechtspreken, het zijn eerder de koppige mensen die de Universele Wet gewoon niet accepteren. Hoe ze dat doen, is degenen die niet kunnen denken en nieuwe ideeën bedenken te vertellen dat ze zich moeten overgeven aan de huidige machten en dan oefenen deze groepen genade uit over deze burgers die geen resultaten lijken te boeken, maar het is echt een verlies-verliessituatie. De krachten die er zijn worden geholpen door de afnemende groepen mensen die niet voldoende zijn afgestemd op het Universele Bewustzijn, maar sinds ze bestaan, blijven ze deze groepen gebruiken, misbruiken en decimeren.

Daarom zijn de groepen die worstelen om hun onafhankelijkheid te behouden soms ook de groepen die de meest negatieve pers krijgen. Zo worden de balansen bijgehouden.

Het is waar dat sommige beveiligingsbedrijven en regeringen veel goede dingen doen, maar wees gerust, het zijn maar bedrijven. Ik ben er zeker van dat wanneer ze op de proef worden gesteld, ze ofwel in staat zullen zijn om de stormen beter te doorstaan ​​en relatief ongeschonden tevoorschijn zullen komen, ofwel dat ze zullen vouwen onder de interne druk en verdwijnen.

Uiteindelijk is er maar één Opperwezen. De andere zijn slechts het resultaat van wat er gebeurt als religies niet passen in het universele paradigma van een overal toegankelijk, met alles doordrenkt bewustzijn.

Ieder van jullie heeft zijn eigen pad om te volgen en terwijl je reist, zal het zeker meer de moeite waard zijn dan je je kunt voorstellen, als je eenmaal begrijpt dat de reis voor jou gebeurt. We stellen gewoon de weg voor om je weg te vinden.

Erken dat al het leven goddelijk is en neem dit ene stukje wijsheid ter harte. Probeer je ook de uitgestrektheid voor te stellen van de oneindige ruimte en tijd die je omringt en voorbij het concept van 'Tijd'.

Probeer deze realiteit als een geschenk te zien. De realiteit is dat je omringd bent door andere mensen, andere wezens, andere opvattingen en realiteiten die je helpen op je reis. Maak je geen zorgen over jouw kijk op wat anderen doen.

In het Universum is er een overeenkomst die bekend staat als Bewustzijn en het volgende niveau van Openbaring dat bijdraagt ​​aan de kennis van het ene Universum. Het wordt de Nieuwe Aarde en verder genoemd, maar de meesten zullen deze realiteit nooit zien, omdat het voor iedereen beschikbaar is en gratis is en een bijproduct van alle bewustzijn overal. Het is een kennis die voor sommigen een raadsel is, maar voor anderen een vreugde.