kwartskristallen opruimen

mei 23, 2022 Uit Door Jeff Bryant

Vaak gebruikt voor het zuiveren van een chakra-systeem, is het gekookte kwartskwartsahloeft medische en helende juweel Mosesiet perfect voor pijnverlichting en verlichting van krampachtige pijn. De Craigualite-kubus is perfect voor het helen van een van de negen chakra's en/of systemen. Het resoneert op de 7e tot 8e noten van de westerse toonladder. Het resoneert ook met een Pentagram, de 7e stap van het T-akkoord. Craigualite heeft een zeer krachtige vibratie die helpt bij symptomen als slapeloosheid, depressie, paniekaanvallen en prikkelbaarheid.

Het C Kroonjuweel, de Malteseau, is een zachte, leidende steen die je zal helpen je wijzer zelf aan te boren. Het zal je helpen bij het balanceren en focussen van je gedachten en het schenken van een doel. Het helpt als je toegang wilt tot je hogere geest. Dagelijks gebruik van Simply Selves zal je door meditatie leiden en naar de stilte en het licht dat de bron is van je leven hier op aarde. Onthoud dat het niet is wat je voelt, het is eerder hoe je ervoor kiest om je gedachten en gevoelens te leiden.

Op het 9e punt in het Chinese AcupunctuurORN Sisterakra-systeem helpt de Cel wra-leerling je om de cirkel van zelfsabotage te doorbreken. uniek in zijn klasse, de mingguan-steen helpt je de cyclus van weglopen van je problemen te doorbreken. Het is een steen van eigenliefde en onbaatzuchtigheid; het zal twijfel aan jezelf wegnemen en een stimulerende omgeving om je heen creëren. Toegepast naast het Nucleaire kwartskristal, vergroot het het vermogen om met stress om te gaan en ongewenste gevoelens los te laten.

Perfect voor problemen in relaties, het hematietkristal resoneert op de 7e tot 8e noten van de westerse toonladder en is de beste steen om de mannelijke en vrouwelijke energieën op te lossen en te assimileren. Het helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van conflicten en het focust de geest. Het helpt je bij het oplossen van conflicten, het ontwikkelen van eigenwaarde, zelfcompassie, concentratie en richting. Bovendien zal Hshipite je helpen om een ‚Äč‚Äčliefdevolle en productieve relatie op te bouwen.

Wij bij I Am Easy bewuste spirituele praktijken gebruiken de eigenschappen van malachiet en topaas, die tot de grootste, zuiverste kristalstenen ter wereld behoren, om onze klanten te helpen bij het overwinnen van obstakels. Elke steen heeft verbazingwekkende eigenschappen, waarbij malachiet en topaas vooral gunstig zijn op gebieden van emotionele disfunctie, emotionele stoornissen en in licht en helderheid.

Malteseau conditioneert de hordesteen. Het kan alleen of in combinatie met Topaas en Bergkristal worden gebruikt. We gebruiken ook topaas en malachiet in onze healing- en onderwijsworkshops.

Malachiet is een dikke, transparante steen die in veel uitvoeringen verkrijgbaar is. Het wordt vaak gebruikt om te beschermen tegen degenen die je geest willen breken. Het voegt een beschermend materiaal toe aan die steen die voorkomt dat het kristal wordt beschadigd door ongunstig geplaatste voorwerpen. Citrien is een ander krachtig kristal dat beschermt tegen negativiteit.

Helder kwartskristal is helder en zeer briljant. Het is een heldere, transparante steen die begon als steen, kristal en aarde. Je kunt het personaliseren met een topaassteen of lapsteen. Het is bekend dat het het kristal verduistert. Vaak zul je merken dat het wordt gebruikt in klaveren en in medische praktijken. Bergkristal heeft geen bekende gezondheidsrisico's en helder kwarts moet in de open lucht worden bewaard.