Hoe moet u om hulp vragen?

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Relatietherapie Rotterdam

De sleutel zit hem in hoe je om hulp vraagt. De vraag is geloof ik “Wraight geesten”. Strak. Object helpt je…. Als je iets vraagt ter beoordeling van jezelf, heb je geen kans om van die hulp gebruik te maken, tenzij je paranormaal begaafd bent. Daarom moet je, als je een relatiebegeleider overweegt, eerst denken van wat moet ik zelf doen, niet zelf doen, om keuzes te maken die passen bij de huidige situatie. Is dit een probleem voor mij? In plaats van je eigenwaarde te verlagen.

Voordat ik aan de eerste intimiteit van mijn relatie begin komt deze belangrijke affirmatie [Wees duidelijk met jezelf! Als – je – geestelijk, duidelijker bent, zul je zelf afwijken van de mening van je therapeut. Je moet je geest leegmaken voordat je iets anders doet]. Wees duidelijk met jezelf? Ja, want dat is weer je eerste prioriteit.

Je moet je ontspannen en duidelijk zijn. Proberen zwarte fantasie├źn te spelen (al is het performance art) zal tot niets anders leiden dan frustratie. Dat is de reden waarom Zelf-ontdekkingstherapie [de krachtigste hulp voor iedereen die verandering in zijn relatie wil] belangrijk is. Counselors zijn antwoord op uw behoeften om een weg vrij te maken die eventuele hulp voor uw familie zou kunnen inhouden.

We zijn hier om onze relaties op te heffen, en we moeten het samen doen. Het vinden van geweldige relaties gebeurt niet door overtuigende technieken alleen, maar door het toepassen van dit zeer belangrijke punt hier – samen.

Ben je in staat om dit op eigen kracht te doen? Natuurlijk kunnen we dat, maar meer en meer mensen wenden zich tot relatietherapie om hen te helpen gezondere relaties te hebben. Echte gelukkige relaties worden gebouwd als gevolg van wederzijds vertrouwen en begrip. We kunnen niet eens leren dat je een goed gesprek hebt over het huwelijk. Maar wanneer dit niet aanwezig is in de relatie, vind je iemand anders, anders dan jij. Een soort relatie die vluchtiger en fragmenteerbaarder lijkt.

In de loop van de behandeling van uw pati├źnt zal het duidelijker worden dat de scheidingspuur surrealistisch kan zijn. De meesten van ons voeten – analyseren, vergelijken, babbelen, klagen en zoeken naar redenen om dagelijks contact te houden, terwijl de dynamiek tussen jullie niet eens aanwezig is. Wow! Niet alleen gelukkige relaties hebben te maken met koppels. Er zijn sterke relaties tussen mensen die met elkaar verbonden zijn in verschillende sociale en professionele groepen – vooral op de werkplek.

Voor sommige mensen heeft dit in hoge mate gewerkt. Terwijl het in het levenspad van sommigen weinig voorstelde, zijn zij in staat geweest dit te overwinnen of dit te doen om aanzienlijke vooruitgang te boeken in hun gespannen relatie.

Maar ik voel dat er me nog iets dwars zit. Als ik het kan helpen, geef het dan alsjeblieft niet gratis weg. Je eigen gevoelens en behoeften gaan soms voor geld. Hier zie ik dit vooral in de echtelijke relaties – ik maak me vaak zorgen over hen die gescheiden zijn. Uiteindelijk moet er een soort van verzoening zijn, maar het is een drukke wereld en je bent niet alleen met je geslacht bezig.

 

Lees meer

Persoonlijk leiderschap