Hoe kristallen in uw leven te gebruiken zijn

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Edelsteen op klacht

Vaak wanneer u op een punt in uw leven komt waar alles of ontkent of vertraagt, is er een blokkade in uw tweesprong, is er een wegblokkade op deze reis en deze edelsteen of kristallen kunnen helpen om uw energieën te deblokkeren, op te ruimen en te stimuleren.

Soms voel je zelfs een “oorlog” binnenin je, en kun je je hand naar beneden doen en de “oorlog” voelen bezinken, misschien niet op de weg of het trottoir, maar meer in de lucht. Leer gewoon te vertrouwen op het gevoel, hou van het gevoel en ga verder.

Er zijn veel stenen en kristallen met ongewenste eigenschappen. U moet alleen kristallen en edelstenen op klacht kopen die u met succes in uw eigen leven kunt gebruiken. Vaak zijn mensen er niet klaar voor, en vertrouwen ze de verkeerde mensen. Bovendien kunnen ongerede, of in deze gevallen, gehaaste of gestrestste personen die stenen en mineralen verwerven, een negatieve invloed hebben op het milieu, de dieren en in het algemeen op alle schepselen op aarde.

Voordat u een steen kiest, stel deze vragen om de hieronder genoemde redenen. Onthoud dat u niet beperkt bent tot deze. En als u niet alle vragen kunt beantwoorden, wacht dan op de juiste steen in de juiste omstandigheden, of neem een steen die aan al uw behoeften zal voldoen. En het zal, of het zal niet – er is niet zoiets.

1. Zal ik me op mijn gemak voelen met het kristal/de steen(fen) voor ik hem gebruik? Erken de verdienstelijkheid van de steen en de aantrekkingskracht ervan door aan te geven hoe hij u van dienst kan zijn. Hoe het kan helpen bij het genezen van de geest. Lichaam specifiek of algemeen. En besef dat elk individu meestal een bepaalde uitlijning nodig heeft om zich prettig te voelen. Ben ik afgestemd op de steen, voel ik me prettig bij de steen, kan ik groeien en iets positiefs ontwikkelen met deze steen.

2. Kan ik met de steen verbonden zijn (misschien een andere als herinnering hebben) voordat ik hem gebruik? Zo ja, houd u dan bezig met de betekenis van de woorden op de steen en hoe de steen u of iemand anders kan helpen.

3. Als ik het gevoel heb dat de steen een bijdrage zal leveren aan mijn genezingspraktijk, moet mij duidelijk zijn hoe de steen voor gebruik wordt opgeladen; de manieren waarop je de steen kunt gebruiken en opladen voor zijn genezende eigenschappen.

4. Als ik deze steen of edelsteen ga gebruiken en u weet niet zeker of hij voor u geschikt zal zijn, gebruik hem dan niet. Dit geldt vooral als u nog nooit edelstenen of kristallen hebt gebruikt. Edelstenen zijn de schepping van aardse kristallen en kunnen soms de doorlaatbaarheid van aardse materie veranderen, dus je kunt dit met voorzichtigheid willen gebruiken. Als u niet zeker bent of zich ongemakkelijk voelt, kunt u de steen of edelsteen misschien beter overslaan.

5. De manier waarop u de steen en zijn oplaadbare energie gebruikt, hangt af van u en uw individuele behoeften. Als je op zoek bent naar eeuwige romantiek en vriendschap, wil je deze steen misschien gebruiken. Als je op zoek bent naar financiële zekerheid, kun je hem doorgeven. De mogelijkheden zijn zo onbegrensd als je fantasie, dus geef elk gebruik zo liefdevol en doelgericht vorm als je kunt.

Lees meer

Prikkelverwerking
Reflexintegratie