Hoe je bewustzijn te verbeteren?

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Bewustwording

Het idee om voortdurend te klagen en ontevreden te zijn over wat dan ook is vaak een gewoonte. Als je je bewustwording kunt worden van deze gewoonte kun je beginnen hem te veranderen. Door je er meer van bewust te worden dat er meer in het leven is dan wat je op dit moment ervaart, begin je wat je ervaart op een heel nieuwe manier te begroeten. Wanneer je anders denkt, zul je beginnen te ervaren met een geheel nieuwe manier van zijn.

Verandering vindt ook plaats wanneer je leert te vertrouwen op je eigen Verzamelsysteem. Dat is de kern van de KISS-theorie. Laat me het uitleggen met een verhaal. Mijn jongste zoon is een peuter. Hij loopt rond met een waanzinnige verzameling van 20 tot 50 speeltjes. Hij heeft het op zich genomen om in de herfst droevig op te passen als mama en ik op visuitstap zijn. Hij is vaak een beetje grappig en nieuwsgierig tegelijk. Veel minder vragend zal hij naar mamma rennen voor die grappige blikken. (Als mama niet lacht, lacht hij wel. Of mama is in de keuken om haar te troosten, of misschien heeft hij een lift nodig naar zijn afspraak bij de therapeut). Hij zal zelfs naar je toe rennen omdat mama iets zoekt.

Ik heb hem geobserveerd terwijl hij rent en zich klaarmaakt om weer tegen mam aan te lopen. (Voel je vrij om te relateren). Hij zal geen ouder van de bank trekken en iemand slaan omdat hij slaapt. Hij eist niet dat hij uit zijn Indiase spel wordt gehaald. Hij zal stoppen en mama vertellen dat hij een lift naar zijn sessie nodig heeft of dat mama iets moet afstaan. Terwijl hij de laatste hand legt aan zijn speelgoedverzameling zal hij naar Mama rennen en om een gunst vragen. Dit is normaal in zijn verzameling van speelgoed (ik had hem altijd als peuter).

Wanneer je begint te denken aan elk betrokken voorwerp als een persoon zal veel van je aandacht en intentie naar dat voorwerp gaan. Je zult ervoor kiezen om iemand te helpen met hetzelfde voorwerp. Je zult op een natuurlijke manier tegen jezelf zeggen, hé, ik ben hier vandaag om die persoon te helpen, dus als ik het krijg zal mijn zoon het nodig hebben. Hij zal eindigen met verschillende speeltjes in zijn speelgoed identificatie systeem. Degenen die een lift willen naar hun sessie zullen zich verplicht voelen aan jou dat je stopt met wat je aan het doen bent voor hen en komt. Soms zullen ze zelfs verwachten dat ik ga. Je laat hen hun speelgoed uit de auto halen en als ze weg zijn hang je hier rond om je om te kleden voor wat plezier (familie, plezier, plezier, plezier).

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

Life coach