Gezondheidsvoordelen van Japans

juli 13, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Microbioom onderzoek

Het microbioom is de studie van organismen die in het menselijk lichaam overleven. Het menselijk lichaam wemelt van de microben. Deze microben helpen ons voedsel te verteren, vitaminen aan te maken, ons van energie te voorzien en ons lichaam te verdedigen tegen schadelijke ziekteverwekkende microben. Het menselijk lichaam herbergt ook ongeveer 200 andere soorten microben.

Het micro boom is een vreemde plek om micro-organismen te vinden. Het is rijk aan nuttige bacteriën en micro-organismen, maar wordt ook blootgesteld aan agressieve bacteriën en schadelijke schimmels. Deze bacteriën omvatten Pasteur’s vies ruikende Streptococcen en Candida die in de keel verblijven en ons helpen voedsel te verteren. Ook Lacto bacillen die in de dunne darm leven en urineweginfecties behandelen. Er zijn ook Lactobacillen die buiten de menselijke darm leven en een belangrijke rol spelen in de gezondheid van ons spijsverteringsstelsel.

Het micro bim speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Enkele van de belangrijkste ziekten die in het microbioom leven zijn diabetes, obesitas, astma, prikkelbaar darmsyndroom, eczeem, auto-immuunziekten, Alzheimer, Parkinson en kanker. Het ontstaan van Alzheimer in de menselijke hersenen zou rechtstreeks verband houden met een gebrek aan nuttige bacteriën in de darmen. Streptokokken Parasieten veroorzaken tandvleesontstekingen en ongeveer 75% van de blaasontstekingen. Deze darm parasitaire ziekten kunnen ook in verband worden gebracht met een gebrek aan nuttige bacteriën in de darm.

U vraagt zich misschien af waarom sommige mensen vatbaarder zijn voor ziekten en aandoeningen dan anderen. Sommige microben helpen bij de aanmaak van verbindingen die ons lichaam helpen ziekten te bestrijden. Het analyseren van de resultaten van het dieet van een mens kan belangrijke informatie opleveren over de gezondheid van een mens. Een voorbeeld hiervan is een onderzoek naar de gezondheid van sporters met een vast dieet. Uit de resultaten bleek dat degenen die een microbiologisch evenwichtig dieet aten, veel meer kans hadden om langer in goede gezondheid te blijven dan zuiderlingen.

Aangezien de menselijke voeding grotendeels wordt beïnvloed door het dieet, kunnen we aanwijzingen krijgen over een goed dieet door het microbioom te bestuderen. Een groot deel van de menselijke kankers wordt verondersteld het gevolg te zijn van een top-visc gerealiseerde blootstelling aan microben. Ons lichaam wordt blootgesteld aan honderden microben, en daarom is het van groot belang te begrijpen hoe microben onze gezondheid beïnvloeden.

Door dit inzicht kunnen we met microben werken om ziekte te veranderen en gezondheid te bevorderen. fermentatie, Engelwortel, zit vol met gezonde microben, waaronder veel antioxidanten. Als we engelwortel eten, profiteren we van de antimicrobiële werking tegen virussen, bacteriën en parasieten.

Sommige microben hebben coupons voor medicinaal gebruik. Coupons voor medicinaal gebruik van Microben pacifieris te vinden in essentiële oliën van kruiden. Bijvoorbeeld, tijm bevat tijm essentiële olie die een antivirale eigenschap heeft. Napydilomycose wordt veroorzaakt door schimmel die je goede bacteriën opeet. De schimmel komt in de bloedbaan terecht en tast de rode bloedcellen aan, waardoor het hemoglobinegehalte, de bloedstolling en het aantal bloedplaatjes dalen.

Zwarte walnoot bevat chemische stoffen die helpen je immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te verminderen, en schade aan je lever te beperken. De meesten identificeren het als een antimicrobieel, antischimmel, antiseptisch ingrediënt. Het gebruik ervan als antibacterieel ingrediënt wordt verder gevalideerd door het feit dat de aanwezigheid ervan de groei van microscopische organismen zoals schimmels, bacteriën en parasieten tegengaat.