Acupunctuur

juni 9, 2022 Uit Door Jeff Bryant

Tenzij je in een grot hebt gewoond, is waarschijnlijk alles wat je hebt gelezen over acupunctuur waarschijnlijk geïnformeerde volkswijsheid. We gebruiken het voor onze eigen positieve voordelen en het lijkt erop dat er niet te veel aan de hand is. mensen zeggen dat het te maken heeft met onze gezondheid. Dat het dingen voor ons kan doen waarvan we ons misschien niet eens bewust zijn.

Acupunctuur Tilburg

Acupunctuur is een therapie die wordt gebruikt om ons te helpen onze gezondheid te behouden. Het is niet per se iets dat je bij de geboorte krijgt, het is iets dat je zelf leert en het kan heel gemakkelijk worden gedaan op een moment dat het nodig is. Het gaat om punten, of naalden, die op punten over uw hele lichaam worden geprikt. Deze punten zouden energie of helende signalen naar elk deel van je lichaam moeten verzenden.

Er zijn verschillende punten die worden geassocieerd met bepaalde emoties en verschillende delen van je lichaam. Er kan bijvoorbeeld een punt zijn dat wordt geassocieerd met woede en depressie in uw bovenrug, een punt dat verband houdt met menstruatiepijn in uw onderrug en een punt dat wordt geassocieerd met vreugde en geluk in uw middenrug. Al deze punten zouden een boodschap voor je lichaam moeten hebben. Als je lichaam zich gelukkig voelt, voelt het goed en als het slecht voelt, voelt het slecht. Het maakt niet echt uit waar deze punten zijn, het belangrijkste is dat je je gelukkig voelt.

Meestal worden de punten in de buurt van de Harmsdoline-punten geplaatst, maar de sfeer rond de punten heeft veel te maken met waar ze worden geplaatst. Misschien vindt u een plaats in de buurt van een voormalige streak, maar als deze verder weg is dan voorheen, kunt u overwegen deze dichter bij het hart van de substantie te plaatsen. Als je in de buurt van een zieke plek bent, probeer het dan niet uit je hoofd te zetten, want de energie van het Harmsdoline-punt zou alle energie die er in je is naar buiten moeten duwen. Als u het naar buiten duwt, kan het in een meer depressief deel van uw lichaam worden geduwd.

Iets anders dat je naast deze punten kunt doen, is elk punt met een specifieke emotie erbij nemen en dit toevoegen aan je medicijnzakjes. Je hebt bijvoorbeeld een zak knikkers die je overal in je lichaam kunt plaatsen. Plaats de punt in de buurt van een depressief deel van je hart. Dan beginnen je vingers te trillen als je de zak met knikkers in je handen neemt. Als je je handen aanraakt, moeten de knikkers gaan bewegen en trillen als je de zak met knikkers in je hand neemt. Wanneer je de zak met knikkers uit je handen haalt, zouden de knikkers snel in en uit je lichaam moeten gaan bewegen. Dit zou je "feel good"-stemming snel moeten helpen!

Probeer deze zakken rondom je lichaam te hebben en schud ze wanneer dat nodig is!

Het is niet moeilijk om deze dingen te gebruiken en je kunt het een beetje veranderen als je niet zeker weet wat voor andere mensen heeft gewerkt. Het kiezen van een set verstandige tassen is een van de gemakkelijkste manieren om aan de slag te gaan met alternatieve holistische remedies.