Achilles Oefenen

april 20, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Sportfysiotherapie

Weet u dat zelfs als u er 10.000 mijl vandaan woont, de knagende en wrijvende pijn van de spierbrandwonden aan de tenen, de achillespees en de instane pijn van een trauma door fysiotraining kan worden weggenomen?

Laten u en uw familieleden toe dat dezelfde getroffen gebieden herhaaldelijk worden verwond na een eerdere mislukte poging om te revalideren, of tolereren zij dit?

Raadpleegt u vaak de fysiotherapeuten? Wij willen graag die families bereiken wier dierbaren niet kunnen revalideren vanwege steeds terugkerende pijnen, handicaps of een slechte gezondheid. Wij zijn zeer enthousiast over onze overzeese praktijk in Roissy sur Mer, Frankrijk. Daarom hebben wij aanbiedingen voor gediplomeerde fysiotherapeuten van inwoners van het Verenigd Koninkrijk die naar Frankrijk willen reizen om deel te nemen aan Ecole National de la Moite, het Franse nationale oefenprogramma. Bovendien willen wij uw aandacht vestigen op een beroemde fysiotherapeutische techniek die co-ordinatiehouding heet, de oorsprong ervan en de klinische toepassingen.

Wat is een gecoördineerde houding?

Een gecoördineerde lichaamshouding is een doeltreffend mobiliteitsproces dat de gevoede adresseerbare ruimte camoufleert. In dit proces beantwoorden de dwangspieren van het lichaam aan het doel dat wordt gediend door de regels van de uitlijning van het lichaam. De mobiliteit wordt gedeeltelijk vergemakkelijkt door de eigenschappen van de beenderen en het bindweefsel van het lichaam. Wanneer een pijnlijke spierblessure optreedt, breken de botten, waardoor het geïrriteerde lichaamsdeel vrijer kan bewegen. Een ander mechanisme stelt het lichaam in staat een pijnlijke verwonding of aandoening op te vangen. Dit gebeurt door bewegingen die een rechte houding handhaven zonder Verschil; waardoor het lichaam een gevoel van flexibiliteit krijgt.

Wanneer wordt de gecoördineerde houding gebruikt om de behandeling te beginnen?

Televisie- en filmdansers hebben toegegeven dat zij voor de cameralenzen minder beweeglijk zijn dan vroeger. Shots zijn zo ontworpen dat de nadruk ligt op een regelmatige buiging van de heupgewrichten ten opzichte van de richting van de cameralenzen, wat leidt tot een verminderde beweging van deze gewrichten wanneer ze zich binnen het filmkader bevinden. Deze filmsexertie ontspant steeds de rug-, schouder- en heupspieren, waardoor het vermogen van de bovenrug en de schouders om te functioneren vermindert zonder de vrijheidspositie in te nemen die het lichaamstaalportret van de danser weergeeft.

Gecoördineerde rehabilitatieoefeningen verdrinking

Jarenlang zijn door zwemmers manoeuvres uitgevoerd waarbij zij zich aan de kant lijken vast te houden, zelfs wanneer zij zich kunnen verplaatsen en er geen kans is om zich vast te houden. Gecoördineerde revalidatie-oefening verdrinken blijkt een manier te zijn om het lichaamsgewicht van een gewond lichaamsdeel te ontdoen zonder dat dit wordt opgeofferd. Voor slachtoffers van een beroerte is het een manier om over het getroffen lichaamsdeel te hobbelen in plaats van te lopen.

Lees meer:
Medische fitness