5 redenen waarom je je baby routinematig moet laten snoepen

juli 9, 2021 Uit Door Jeff Bryant

Groentehapje baby

Laten we eens kijken naar een aantal redenen waarom je zou kunnen overwegen om je baby regelmatig te laten snoepen.

1. Regelen van de temperatuur door verwarmende huid- en temperatuur regulerende functies in ons lichaam zijn er grotendeels vanaf de geboorte. Veel zuigelingen hebben een hoge temperatuur en we Theratine die snel veranderen in de vroege kindertijd. Ons lichaam verandert op natuurlijke wijze de samenstelling van melk om een evenwichtige inwendige temperatuur te handhaven. Veel van de gewone verkoudheden die wij als verkoudheden beschouwen, zijn in feite gewoon het smelten van het lichaam tijdens perioden van snelle groei.

2. Eetlust opwekken geroomde melkproducten kunnen op vele manieren worden gebruikt om de eetlust van een kind op te wekken. Deze producten omvatten melk en melkproducten, notenboter, crackers, soja-yoghurt. In veel van deze producten zit calcium, dat een alkalisch milieu nodig heeft om zuren te neutraliseren. Vervolgens stimuleert het calcium de darmen om een zeer korte maar snelle toename van sappen te produceren, zodat het pH-niveau wordt verhoogd. Tenslotte, onthoud dat ons doel is om het lichaam te helpen alkalisch te worden.

3. Om te helpen bij problemen van constipatie Omwille van de kwaliteiten van de alkalische groenten die de urine alkaliseren, kan het helpen bij aandoeningen die worden beschouwd als problemen met constipatie. Veel buikkrampen en problemen met de spijsvertering worden gewoon veroorzaakt door onjuiste voeding en gebrek aan lichaamsbeweging. Deze producten hebben een mild karakter dat van grote hulp is voor degenen die problemen hebben met de spijsvertering.

4. Om gezond kraakbeen en gewrichten op te bouwen het kraakbeen en de gewrichten worden na dagelijks gebruik minder belast door de alkalische mineralen die de structuur van ons lichaam vormen. Deze mineralen werken als een natuurlijk smeermiddel en helpen het uithoudingsvermogen van de klant op te bouwen en hem sneller te laten herstellen.

5. Alkalisch voedsel om een soepele overgang te maken van een zuur naar een alkalisch leven, is het goed om een alkalisch dieet te consumeren. Want per slot van rekening gaat het erom een pH-waarde van 7,4 te hebben. Aangezien het lichaam licht alkalisch is en de chemie van het lichaam zuur is. We moeten rekening houden met de totale pH-waarde van ons lichaam. Ons lichaam functioneert op zijn best wanneer het op een licht alkalische pH-waarde blijft. Het dagelijks innemen van de juiste vorm van alkalische voedingsproducten zal helpen het lichaam te ontgiften en het grotendeels gezond en in evenwicht te laten. Deze soorten ascorbinezuur zijn echt mijn beste vrienden omdat ze echt alkalisch zijn. Ze zijn gemakkelijk te verteren en ze zijn ook echt effectief. Daarom raad ik mijn patiƫnten aan ze dagelijks in te nemen. Maar als u op dit moment niet in een gezonde conditie verkeert, zijn er eigenlijk onvoldoende gegevens over uw gezondheidstoestand om de Citrus zuren van vitamine C goed in te nemen.

Ascorbinezuur is niet alleen doeltreffend bij het helpen in evenwicht brengen van cholesterolniveaus, wordt het ook beschouwd als een groot geneeskundig hulpmiddel om ongewenste niveaus van cholesterol uit het lichaam te verwijderen door hartprikkeltoxine. U moet ervoor zorgen dat u uw pH-balans regelmatig test, omdat sommige mensen uitgedroogd kunnen raken.

Ook zijn er andere vormen die ascorbinezuur in het lichaam kan aannemen. Mijn advies is om organische vorm van ascorbinezuur te nemen, want meestal, wanneer u ascorbinezuur van de markt koopt, is het zuiver ascorbinezuur dat ondoeltreffend is en niet de gewenste resultaten zal opleveren. zet ascorbinezuur om in zijn actieve vorm die helpt bij het verlagen van cholesterol in het lichaam. Let niet op de vorm van ascorbinezuur die afkomstig is van dierlijke producten en controleer altijd of de verpakking de organische vorm van ascorbinezuur bevat.

Merk op dat het nemen van hoge doses ascorbinezuur via supplementen niet door de FDA wordt goedgekeurd en dat er ook andere vormen van ascorbinezuur supplementen op de markt verkrijgbaar zijn. Maar wanneer u gekookt voedsel hebt met ascorbinezuur erin, dan is het noodzakelijk om dit voedsel weg te gooien omdat voedsel dat rauw is vrijwel geen waarde meer heeft.